WillyBilly Dialer

Met deze Windows app is het mogelijk om contacten uit een Hotmail / Outlook / Live of Microsoft 365 account te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de Windows plugin van  KPN1 en Dean One.

De standaard mogelijkheden van die plugins zijn vaak wat beperkt of zijn niet gebruiksvriendelijk.

Deze app haalt de contacten uit de cloudomgeving als een telefoonnummer gekozen wordt, dan wordt dat nummer naar de plugin van de telefoonprovider gestuurd. Op deze manier kan je eenvoudig nummers kiezen en een lijst met favoriete nummers aanmaken.

Overzicht van alle contacten met zoekfunctie
Als een contact is gekozen, dan worden de beschikbare nummers getoond. Er is een mogelijkheid om het nummer aan favorieten toe te voegen. Als een nummer wordt aangeklikt, dan wordt dat nummer naar de standaard telefoonapp van Windows gestuurd. Dit kunnen bijvoorbeeld plugins van KPN1 of Dean One zijn. Teams of Skype kunnen eventueel ook gebruikt worden, maar dan moeten deze wel ingesteld zijn om ook te bellen en niet alleen voor online gesprekken.
Lijst met laatst gebelde nummers.
Lijst met favorieten (telefoonnummer verborgen op afbeelding).
Instellingenscherm, hier kan het maximum aantal favorieten en recente nummers ingesteld worden. De lijst met favorieten en recente contacten kunnen hier ook gewist worden. Het belangrijkste is het ophalen van de online contacten. Emailadres en wachtwoord invullen hoeft hier alleen als de contacten van Microsoft 365 opgehaald moeten worden via het verouderde Basic Authentication. Als Basic Authentication niet gebruikt wordt, dan moet dit leeg gelaten worden en alleen op “Haal Contacten Online Op” geklikt worden, er wordt dan vervolgens aangemeld via de website van Microsoft.

 

Het installatiebestand kan hier gedownload worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *