5 antwoorden op “Woordklok met Wemos D1 mini en WS2812B”

 1. Hallo, ik ben pas bezig met een woordklok te maken,en heb via een kennis een andere woordklok gemaakt. Deze woordklok kan ik de tijd niet meer instellen. ik kom nl. wel in de seriële monitor
  maar er wordt niets meer weergegeven. Nu ben ik jullie woordklok aan het maken, en wil weten of ik voor de wemos mini ook een D1 bord gebruiken kan. Moet ik eventueel andere instellingen maken of is dit niet nodig. Verder ben ik ook nog niet zo ver dat ik zelf programmeren kan maar wil het wel leren. Ik kan helaas niet naar een workshop komen omdat ik in Italië woon .
  Kun je mij hier op een antwoord geven, en als ik eventueel verdere vragen heb, kan ik dan ook bij jullie terecht. Met vriendelijke groet; Huub Jongepier

  1. Hallo,
   Leuk dat je ook deze woordklok wilt maken.
   Je zou de D1 ook gewoon moeten kunnen gebruiken zonder instellingen aan te passen.
   Succes met het bouwen van de klok!
   Mvg, Wilco

 2. Hoi Wilco als ik de code compileer krijg ik deze fout melding { control reaches end of non-void function [-Werror=return-type] } weet jij misschien wat dit betekend en hoe ik het kan oplossen ben een noob op gebied van arduino programmeren

  Bij voorbaat dank ,

  Sef

  1. Hallo Sef,

   Controleer of je het juiste type Arduino hebt gekozen (De Wemos D1) waar je voor wilt compileren, want dat wil nogal eens fout gaan en dan krijg je dit soort meldingen.
   Laat maar weten of het lukt.

   Met vriendelijke groet,

   Wilco de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *